APPLE Airpods 2

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

/

/

RAM И CHIPSET

/

/

КАМЕРА И ВИДЕО

/

/

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

/

/

Бесплатна Достава

9.200 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M10s
SAMSUNG Galaxy M10s
Samsung Galaxy A80
SAMSUNG Galaxy A80
Samsung Galaxy Watch
SAMSUNG Galaxy Watch
Samsung Galaxy J7 (2017)
SAMSUNG Galaxy J7 (2017)