Apple

ден

1 година гаранција

Технички карактеристики
Мрежа
Димензии
Тежина
Екран
Звук
Оперативен систем
CPU
WIFI
Bluetooth
USB
GPS
Радио
Камера
Примарна
Секундарна
Меморија
Вградена меморија
Мемориска картичка
Карактеристики на батеријата
Време на мирување (часови)
Време на разговор (часови)
pornliz suckporn porndick pornstereo