Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy J1 (2016)
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.500 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

400 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

2.990 ден.