APPLE iPhone SE (2020)

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE
%

27.000 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple iPad 10.2 (2020)
APPLE iPad 10.2 (2020)
Samsung Galaxy Note20
SAMSUNG Galaxy Note20
Samsung Galaxy S20+
SAMSUNG Galaxy S20+
Nokia 105 (2017) Duos
NOKIA 105 (2017) Duos