APPLE iPhone 11

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

35.000 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Nokia 3310 (2017)
NOKIA 3310 (2017)
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)
SAMSUNG Galaxy Tab A 10.1 (2019)
Apple iPhone 12
APPLE iPhone 12
Apple iPad 10.2 (2020)
APPLE iPad 10.2 (2020)