SAMSUNG Galaxy Note20

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

8GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

4G

35.490 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple iPad Pro 12.9 (2021)
APPLE iPad Pro 12.9 (2021)
Apple iPhone 12
APPLE iPhone 12
Apple iPhone 12 mini
APPLE iPhone 12 mini
Samsung Galaxy M31
SAMSUNG Galaxy M31