SAMSUNG Galaxy A22

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

13.490 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy Z Flip3 5G
SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G
Samsung Galaxy M12
SAMSUNG Galaxy M12
Samsung Galaxy S20 FE
SAMSUNG Galaxy S20 FE
Apple iPhone 12 Pro
APPLE iPhone 12 Pro