SAMSUNG Galaxy A52s 5G

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

6.5"

1080x2400

RAM И CHIPSET

6GB

Snapdragon 778G 5G

КАМЕРА И ВИДЕО

-

4K Video Recording

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

Li-Ion

Конфигурации

STORAGE

21.490 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple iPhone 13 mini
APPLE iPhone 13 mini
Samsung Galaxy A22 5G
SAMSUNG Galaxy A22 5G
Samsung Galaxy A32
SAMSUNG Galaxy A32
Samsung Galaxy A12
SAMSUNG Galaxy A12