SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

12GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

56.000 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Poco X3 GT
XIAOMI Poco X3 GT
Samsung Galaxy A52 5G
SAMSUNG Galaxy A52 5G
OnePlus 9 Pro
ONEPLUS 9 Pro
Apple iPad 10.2 (2020)
APPLE iPad 10.2 (2020)