Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A20e
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

2.000 ден.

Задна камера
Задна камера

1.200 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

3.990 ден.