Нови модели

ВИДИ ПОВЕЌЕ
Apple iPhone 11 Pro Max
APPLE iPhone 11 Pro Max

72.000 ден.

Apple iPhone 11 Pro
APPLE iPhone 11 Pro

65.800 ден.

Apple iPhone 11
APPLE iPhone 11

45.000 ден.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro
XIAOMI Redmi Note 8 Pro

13.500 ден.

Ново
Xiaomi Mi 9T Pro
XIAOMI Mi 9T Pro

21.500 ден.

Info Left Image
Работно време
ПОНЕДЕЛНИК - САБОТА08:00 - 23:00
НЕДЕЛА09:00 - 21:00
ПРАЗНИЦИ09:00 - 21:00
Info Right Image
Ledikom Service

Телефони на попуст

ВИДИ ПОВЕЌЕ
%
Samsung Galaxy A9 (2018)
SAMSUNG Galaxy A9 (2018)

18.500 ден.

%
Huawei Mate 20 Pro
HUAWEI Mate 20 Pro

37.000 ден.

%
Samsung Galaxy S9
SAMSUNG Galaxy S9

25.190 ден.

%
Apple Watch Series 4
APPLE Watch Series 4

24.000 ден.

%
Samsung Galaxy C9 Pro
SAMSUNG Galaxy C9 Pro

18.390 ден.