Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A3 (2017)
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

500 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.190 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

600 ден.

Звучник
Звучник

1.000 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

800 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.000 ден.