XIAOMI Redmi Note 9 Pro Max

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

14.790 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple iPad 10.2 (2020)
APPLE iPad 10.2 (2020)
Samsung Galaxy M31
SAMSUNG Galaxy M31
Samsung Galaxy Watch3
SAMSUNG Galaxy Watch3
Apple iPhone 11 Pro
APPLE iPhone 11 Pro