Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy S6 edge
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

600 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

800 ден.

Звучник
Звучник

600 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

6.000 ден.