Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy M10
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

2.000 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

800 ден.

Микрофон
Микрофон

800 ден.

Звучник
Звучник

800 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

3.000 ден.