Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy J7 (2016)
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.000 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

600 ден.

Звучник
Звучник

800 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.000 ден.