Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy J5 Prime
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

990 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

800 ден.

Звучник
Звучник

800 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

400 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

2.490 ден.