Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy J3 (2017)
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.190 ден.

Задна камера
Задна камера

500 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

600 ден.

Звучник
Звучник

600 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

2.000 ден.