Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy J5 (2017)
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.200 ден.

Задна камера
Задна камера

600 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

800 ден.

Звучник
Звучник

600 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.000 ден.