Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy Note 8
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

990 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

6.990 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

990 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

13.990 ден.