Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A8 (2018)
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

600 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.500 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

800 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.500 ден.