Ledikom Service
Сервис за: APPLE iPhone 5
Промена на шасија
Промена на шасија

1.200 ден.

Задна камера
Задна камера

600 ден.

Предна камера
Предна камера

600 ден.

Вибрација
Вибрација

400 ден.

Полифонија
Полифонија

600 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

800 ден.

Копче за мени
Копче за мени

600 ден.

Мрезен чип
Мрезен чип

1.200 ден.

Аудио Чип
Аудио Чип

1.500 ден.

U2 чип
U2 чип

1.500 ден.

Микрофон
Микрофон

400 ден.

Звучник
Звучник

600 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

800 ден.