SAMSUNG Galaxy A11

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

6.4"

720x1560

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

13MP

1080p Video Recording

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

4000mAh

Li-Ion

Конфигурации

STORAGE

8.000 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple Watch Series 5
APPLE Watch Series 5
Samsung Galaxy Note10+
SAMSUNG Galaxy Note10+
Apple iPhone XS
APPLE iPhone XS
Samsung Galaxy A7 (2017)
SAMSUNG Galaxy A7 (2017)