SAMSUNG Galaxy A31

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE
%

11.690 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy S20+
SAMSUNG Galaxy S20+
Apple Airpods 2 Wireles
APPLE Airpods 2 Wireles
Huawei Y7 Pro (2019)
HUAWEI Y7 Pro (2019)
Apple iPhone XS Max
APPLE iPhone XS Max