APPLE Watch SE

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

1.78"

448x368

RAM И CHIPSET

-

Apple S5

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

Li-Ion

Конфигурации

ТЕХНОЛОГИЈА
SIZE
STORAGE

21.490 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M02s
SAMSUNG Galaxy M02s
Samsung Galaxy S21 5G
SAMSUNG Galaxy S21 5G
Samsung Galaxy S21+ 5G
SAMSUNG Galaxy S21+ 5G
Apple iPhone XS
APPLE iPhone XS