APPLE Watch Series 6

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

SIZE
STORAGE

25.800 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy A02s
SAMSUNG Galaxy A02s
Apple Watch SE
APPLE Watch SE
Huawei Y6s (2019)
HUAWEI Y6s (2019)
Apple iPhone 11
APPLE iPhone 11