SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

6.8"

1440x3200

RAM И CHIPSET

12GB

Exynos 2100

КАМЕРА И ВИДЕО

-

8K Video Recording

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

Li-Ion

Конфигурации

БОЈА
STORAGE

57.790 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M02
SAMSUNG Galaxy M02
Samsung Galaxy A12
SAMSUNG Galaxy A12
Samsung Galaxy A01
SAMSUNG Galaxy A01
Apple iPhone 11 Pro
APPLE iPhone 11 Pro