APPLE iPhone 12 Pro

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

61.490 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M62
SAMSUNG Galaxy M62
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
XIAOMI Redmi Note 9 Pro
Apple iPhone 12 Pro Max
APPLE iPhone 12 Pro Max
Xiaomi Poco X3 NFC
XIAOMI Poco X3 NFC