XIAOMI Poco X3 NFC

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

14.290 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy S21 5G
SAMSUNG Galaxy S21 5G
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G
Xiaomi Black Shark 3
XIAOMI Black Shark 3
Samsung Galaxy A11
SAMSUNG Galaxy A11