SAMSUNG Galaxy A32 5G

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

6.5"

720x1600

RAM И CHIPSET

6GB

Dimensity 720 5G

КАМЕРА И ВИДЕО

-

4K Video Recording

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

Li-Ion

Конфигурации

STORAGE

17.390 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M62
SAMSUNG Galaxy M62
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
XIAOMI Redmi Note 9 Pro
Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G
SAMSUNG Galaxy Note20 Ultra 5G
Apple Watch Series 5
APPLE Watch Series 5