APPLE Watch SE

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

1.78"

448x368

RAM И CHIPSET

-

Apple S5

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

Li-Ion

Конфигурации

ТЕХНОЛОГИЈА
STORAGE

17.790 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple iPad Pro 11 (2021)
APPLE iPad Pro 11 (2021)
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G
Xiaomi Poco X3 NFC
XIAOMI Poco X3 NFC
Samsung Galaxy Watch
SAMSUNG Galaxy Watch