SAMSUNG Galaxy A02

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

2GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

8.000 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Google Pixel 6 Pro
GOOGLE Pixel 6 Pro
Samsung Galaxy Watch4
SAMSUNG Galaxy Watch4
Samsung Galaxy S21 5G
SAMSUNG Galaxy S21 5G
Samsung Galaxy Watch3
SAMSUNG Galaxy Watch3