XIAOMI Redmi Note 10

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

4GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

12.290 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max
XIAOMI Redmi Note 10 Pro Max
Apple iPhone 12 Pro Max
APPLE iPhone 12 Pro Max
Xiaomi Redmi 9
XIAOMI Redmi 9
Samsung Galaxy Watch3
SAMSUNG Galaxy Watch3