SAMSUNG Galaxy A02s

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

3GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

7.390 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy A22
SAMSUNG Galaxy A22
Samsung Galaxy A72
SAMSUNG Galaxy A72
Asus ROG Phone 5
ASUS ROG Phone 5
Apple iPhone 12
APPLE iPhone 12