SAMSUNG Galaxy A72

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

8GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

24.590 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung A03S
SAMSUNG A03S
Xiaomi Redmi Note 10 Pro Max
XIAOMI Redmi Note 10 Pro Max
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
XIAOMI Redmi Note 9 Pro
Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020)
SAMSUNG Galaxy Tab A7 10.4 (2020)