APPLE Apple Watch Series 7

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

29.490 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy A52
SAMSUNG Galaxy A52
Samsung Galaxy S21+ 5G
SAMSUNG Galaxy S21+ 5G
Apple iPhone 12 Pro Max
APPLE iPhone 12 Pro Max
Samsung Galaxy A12
SAMSUNG Galaxy A12