SAMSUNG Galaxy M62

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

БОЈА

20.490 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Huawei Watch GT 3
HUAWEI Watch GT 3
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
XIAOMI Redmi Note 10 Pro
Samsung Galaxy Note20
SAMSUNG Galaxy Note20
Huawei Watch GT 2
HUAWEI Watch GT 2