APPLE iPhone XS

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

45.990 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M02
SAMSUNG Galaxy M02
Samsung Galaxy A02
SAMSUNG Galaxy A02
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy S20 FE
SAMSUNG Galaxy S20 FE