APPLE iPhone 7

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

18.490 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy M02s
SAMSUNG Galaxy M02s
Xiaomi Redmi 9AT
XIAOMI Redmi 9AT
Samsung Galaxy S20+
SAMSUNG Galaxy S20+
Apple iPhone 11
APPLE iPhone 11