APPLE Airpods 2 Wireles

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

/

/

RAM И CHIPSET

/

/

КАМЕРА И ВИДЕО

/

/

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

/

/

11.400 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Apple iPhone 12 mini
APPLE iPhone 12 mini
Apple iPhone 12 Pro Max
APPLE iPhone 12 Pro Max
Samsung Galaxy M31
SAMSUNG Galaxy M31
Huawei P Smart (2019)
HUAWEI P Smart (2019)