APPLE iPhone 7

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

-

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

16.590 ден.

12месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy A02
SAMSUNG Galaxy A02
Samsung Galaxy S21+ 5G
SAMSUNG Galaxy S21+ 5G
Samsung Galaxy S20+
SAMSUNG Galaxy S20+
Samsung Galaxy C9 Pro
SAMSUNG Galaxy C9 Pro