SAMSUNG Galaxy A51

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

-

-

RAM И CHIPSET

6GB

-

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

-

-

Конфигурации

STORAGE

14.790 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G
SAMSUNG Galaxy Note20 Ultra 5G
Apple iPhone 12 Pro
APPLE iPhone 12 Pro
Xiaomi Poco X3 NFC
XIAOMI Poco X3 NFC
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Max
XIAOMI Redmi Note 9 Pro Max