SAMSUNG Samsung Galaxy Buds

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

/

/

RAM И CHIPSET

/

/

КАМЕРА И ВИДЕО

/

/

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

/

/

%

6.800 ден.

* Редовна цена:

8.000 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Google Pixel 4
GOOGLE Pixel 4
Samsung Galaxy A2 Core
SAMSUNG Galaxy A2 Core
Samsung Galaxy A50
SAMSUNG Galaxy A50
Samsung Galaxy A30
SAMSUNG Galaxy A30