SAMSUNG Galaxy Watch Active

Спецификации

ЕКРАН И РЕЗОЛУЦИЈА

1.1"

360x360

RAM И CHIPSET

768MB RAM

Exynos 9110

КАМЕРА И ВИДЕО

-

-

БАТЕРИЈА И ТЕХНОЛОГИЈА

230mAh

Li-Ion

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

9.200 ден.

24месеци гаранција

Повеќе како ова

Samsung Galaxy A31
SAMSUNG Galaxy A31
Samsung Galaxy A71
SAMSUNG Galaxy A71
Samsung Galaxy A70
SAMSUNG Galaxy A70
Samsung Galaxy M20
SAMSUNG Galaxy M20