Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A3
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

500 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

990 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

400 ден.

Звучник
Звучник

600 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

400 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

3.490 ден.