Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A5
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

500 ден.

Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

990 ден.

Задна камера
Задна камера

500 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

400 ден.

Звучник
Звучник

600 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

800 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

4.500 ден.