Ledikom Service
Сервис за: HUAWEI P Smart (2019)
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

1.990 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

2.500 ден.