Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy S10+
Промена на задно стакло
Промена на задно стакло

1.000 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

16.000 ден.