Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy M20
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

2.000 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

1.200 ден.

Микрофон
Микрофон

1.000 ден.

Звучник
Звучник

1.200 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

800 ден.

Промена на батерија
Промена на батерија

1.000 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

3.500 ден.