Ledikom Service
Сервис за: SAMSUNG Galaxy A10
Промена на предно стакло
Промена на предно стакло

2.000 ден.

Задна камера
Задна камера

1.200 ден.

ОН/ОФ буттон
ОН/ОФ буттон

800 ден.

Микрофон
Микрофон

800 ден.

Звучник
Звучник

800 ден.

Конектор за полнење
Конектор за полнење

600 ден.

Промена На Екран
Промена На Екран

3.000 ден.